September 13, 1998

Christine M. Richardson

Division of Market Regulation
Securities and Exchange Commission
450 Fifth Street, N.W.

Washington, D.C. 20549

Re:  SR-NASD-98-14, Amendment No. 6
Proposed Rule Change Relating to Sales Chargesfor Mutual Fundsand
Variable Contracts

Dear Ms. Richardson:

Pursuant to Rule 19b-4, NASD Regulation, Inc. is submitting Amendment No. 6 to the
above referenced rule filing. This amendment addresses three comments that you have with
respect to Amendment No. 5 to thisrule filing, which was filed with the SEC on July 19, 1999.

First, you inquired whether we intended our amendments to Rule 2830(d)(6)(B) to
expressly grandfather any investment companies whose registration statements became effective
under the Securities Act of 1933 prior to April 1, 2000. Rule 2830(d)(6)(B) as amended
prohibits the imposition of front-end or deferred sales charges on shares of investment companies
purchased through the reinvestment of dividends, but delays the effectiveness of this provision
until April 1, 2000. We intended our amendment not to apply to investment companies whose
Securities Act registration statements became effective prior to April 1, 2000, and we have
revised Rule 2830(d)(6)(B) in accordance with your comment. Please see the attached revised
version of Rule 2210(d)(6)(B).

Second, you have requested that we provide the reasons for deleting Rule 2820(c)(4).
That rule provision requires NASD members who are underwriters or issuers of variable
annuities to file with the Advertising/Investment Companies Regulation Department the details
of any changes or proposed changes in the sales charges of such annuitiesif the changes would
increase the effective sales charge on any transaction. Because we are deleting all other Rule
2820 provisions regulating sales charges for variable annuities, we believe that retention of Rule
2820(c)(4) is no longer necessary and would be inconsistent with the deletion of the other sales
charge provisions.



Christine M. Richardson
September 13, 1999

Page 2

Third, you inquired whether we intended the proposed definition of “fund of funds” in
Rule 2830(b)(11) only to include an investment company that acquires securities issued by any
other registered investment company in excess of the amounts permitted under Section
12(d)(1)(A) of the Investment Company Act of 1940. Y ou note that the previous definition of
“fund of funds’ in Amendment No. 4 to the filing would only have included an investment
company that invested a portion of its assets in the securities of aregistered investment company.
We agree that the definition is intended only to cover an investment company that investsin the
securities of another registered investment company. Accordingly, we have revised the
definition to reflect this intent. Please see the attached revised version of Rule 2830(b)(11).

We trust that these answers adequately respond to your comments. If you have any
guestions, please contact Joseph P. Savage, Counsel, Advertising/Investment Companies
Regulation, NASD Regulation, Inc., (telephone: (202) 728-8233; e-mail: savagejp@nasd.com) or
me (telephone: (202) 728-8068; e-mail: selmant@nasd.com). The fax number is (202) 974-
2732.

Very truly yours,

Thomas M. Selman
Vice President
Attachment

ccC: VeenaK. Jain
SEC Division of Investment Management
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Rule 2830(d)(6)(B) as Revised

Additions from Amendment No. 5 arein italics; deletions are in brackets.

(6) No member or person associated with a member shall offer or sell the
securities of an investment company if:

(A) (Nochange.)

(B) Theinvestment company has afront-end or deferred sales
charge imposed on shares, or amounts representing shares, that
are purchased through the reinvestment of dividends, unless the
registration statement registering the investment company’s
securities under the Securities Act of 1933 became effective
prior to [; provided, however, that this requirement shall not
apply to investment companies that are structured as unit
investment trusts until] April 1, 2000.

Rule 2830(b)(11) as Revised

Additions from Amendment No. 5 arein italics.

(11) A “fund of funds’ is an investment company that acquires securities
issued by any other investment company registered under the 1940 Act in excess
of the amounts permitted under paragraph (A) of Section 12(d)(1) of the 1940
Act. An*“acquiring company” in afund of fundsis the investment company that
purchases or otherwise acquires the securities of another investment company, and
an “acquired company” is the investment company whose securities are acquired.



